Kita wis ganti donya.

Babagan awake dhewe

TIANJIN SHENZHOUTONG STEEL PIPE CO., LTD

Tianjin Shenzhoutong Pipe Co., Ltd, karo investasi total saka RMB 260 yuta, iki diadegaké ing taun 2001 lan dikuwasani 86.000 meter persegi lan bangunan area 28,000 kothak meter. Dumunung ing Steel Pipes Base Chinese - Daqiu Zhuang, Tianjin. 46 kilometer saka Tianjin Port lan 3 km adoh saka dhuwur-kacepetan metu, Dadi transportasi sanget trep. Luwih saka 400 karyawan lan 70 Staff Senior sing makarya ing perusahaan ...

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us

Tampilan Online Chat!