Simkuring geus ngarobah dunya.

Tentang Kami

Tianjin SHENZHOUTONG baja pipe CO., LTD

Tianjin Shenzhoutong Steel pipe Co., Ltd, kalayan total investasi di RMB 260 juta, diadegkeun dina 2001 sarta nempatan 86.000 méter pasagi sarta wangunan aréa 28.000 méter pasagi. Hal ieu lokasina di Steel pipa Base Cina - Daqiu pameget, Tianjin. 46 kilométer jauh ti Tianjin Port na 3 km jauh ti-speed tinggi kaluar Kukituna angkot teh pisan merenah. Langkung ti 400 pagawé sarta leuwih 70 staf Senior anu digawé di pausahaan ...

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

WhatsApp Online Chat!