Simkuring geus ngarobah dunya.

LSAW Line pipe

Pondok Description:

Produk LSAW Line pipe Prosés Submerhed Arc weld Standar API 5L PSL1, API 5L PSL2, ASTM A106 / A53 / A252 Bahan GR.B, X42, X46, X52, X56, X60, X65, X70 OD 8 "-72" (219- 1800mm) WT 0,315 "-2" (8-50mm) Panjang Salaku per sarat Surface customer urang Treatment Bared, Hideung dicét, korosi tahan palapis + Cap Aplikasi Dipaké pikeun gas, cai jeung angkutan minyak di minyak bumi jeung gas.  


jéntré produk

Tags produk

barang
LSAW Line pipe
proses
Submerhed Arc weld
standar
API 5L PSL1, API 5L PSL2, ASTM A106 / A53 / A252
material
GR.B, X42, X46, X52, X56, X60, X65, X70
OD
8 "-72" (219- 1800mm)
WT
0,315 "-2" (8-50mm)
panjang
Salaku per sarat customer urang
Treatment permukaan
Bared, Hideung dicét, korosi tahan palapis + Cap
aplikasi
Dipaké pikeun gas, cai jeung angkutan minyak di minyak bumi jeung gas.

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!